HTML

Családi pénzügyek

"Aki tornyot akar építeni, nem ül-e le előbb, hogy kiszámítsa a költségeket, vajon futja-e pénzéből, hogy fel is építse?"

Friss topikok

2011.01.24. 18:21 buksza.blog.hu

Válságadó hatás vagy sem?

Csak egy kis szösszenet.

Megjött az egyik telekommunikációs cég számlája, amin rajta volt, hogy van tartozásunk. Ez csak azért fordulhat elő, mert nem kaptuk meg a számlát.

Telefonos ügyfélszolgálatot felhívom, legyenek szívesek küldeni nekem a számlát, hogy be tudjam fizetni. Persze nem gond. 600 forint.

Mióta kell fizetni a számlanyomtatásért? - kérdezem.

Augusztus 1-én változott az ÁSZF. - válaszolta az ügyfélszolgálatos.

Azon már nem lepődöm meg, hogy kisemberként nem tudok a pénztárcámat is érintő változásokról...mármint konkrétan nem tudom...csak azt, hogy változott az ÁSZF...és el kellene olvasni több oldalnyi, pontokra hivatkozó szöveget...

Persze ez még nem lehet a válságadó továbbszámlázása, hiszen arról csak októberben kezdtek nyíltan beszélni, vagy mégis? Ami biztos, hogy számítani kell arra, hogy a szolgáltatások díjai megnőnek, különösen ott, ahol az állam külön adót kér. Már nem megyek bele abba, hogy ez inflációnövelő, hogy majd emelkedik az alapkamat stb., stb., stb.

A lényeg a 600 forint, amit a számláért kérnek, ami nem érkezett meg hozzánk.

Szólj hozzá!

Címkék: válságadó


A bejegyzés trackback címe:

https://buksza.blog.hu/api/trackback/id/tr82610440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása